|
POM Augustów |
| Autor |
Wiadomość |
mechanik
Gość
|
Wysłany: 2010-02-08, 21:55 POM Augustów
|
|
|
| kolejny raz dałem samochód do POM-u do naprawy, no i fakt jakimś cudem zrobili co mieli, przy okazji i inne rzeczy, ale kolejny raz zepsuli co innego, niewiem czy to specjalnie, czy nie, ale tak to poprostu nie można, reputacja spadła do minimum, nigdy juz tam nie pojade i nie polecam nikomu, |
|
|
|
 |
augustowiak
Gość
|
Wysłany: 2010-02-09, 09:18
|
|
|
| Ja zawsze jestem zadowolony w 100% z naprawy w POMie |
|
|
|
 |
JA
Gość
|
Wysłany: 2010-02-09, 14:14
|
|
|
| to ty jakiś jesteś szczściaż, jesteś pierwszą osobą zadowoloną z pomu oni by tyko wszystko na nowe wymieniali nie patrząc co i jak a i tak g.... to da bo najczęściej to jakaś niewielka wada jest ale ty oczywiście płacisz za głupotę mechanika. |
|
|
|
 |
awatar
Gość
|
Wysłany: 2010-02-09, 19:21 pom
|
|
|
| Ja w Pomie zajechałem aby zmienić opony na zimowie -mechanik który zmieniał opny przy jednej feldze aluminiowej nie odkrecł jednej śruby przynósł młot chyba 5 kg zaczął napierdzielac i cós nie chciasła zejsc az zobaczył ze jednej sruby nie odkrecił a potem przy wywzarce sie zdziwił ze felga jest pogieta nie polecam 80 pln w plecy oni do niczego sie nie przyznają i nic nie potrafia |
|
|
|
 |
xxx
Gość
|
Wysłany: 2010-02-09, 19:35 odpowiedź
|
|
|
| zawsze to lepiej niż w demexie gdzie żarówki ci nawet nie wymienią bo nie potrafią czasami |
|
|
|
 |
xyz
Gość
|
Wysłany: 2010-02-09, 21:55
|
|
|
Ja jakoś też na pom złego słowa napisać nie moge zawsze szybko i dobrze wszysko wykonane.
Alo panowie wymyslacie albo pecha macie |
|
|
|
 |
wars
Gość
|
Wysłany: 2010-02-10, 08:30
|
|
|
W pomie drogo i mechanicy do niczego ja tylko diagnostyke tam robie od roboty przy samochodzie to mechanicy z daleka omijam nie polecam |
|
|
|
 |
sylwuś
Gość
|
Wysłany: 2010-08-14, 23:27 pom
|
|
|
hej e tam gadacie w pomie też pracują i fajni i dobrzy mechanicy |
|
|
|
 |
doradca
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 08:22
|
|
|
| Sprawdzić wszystkich i wybrać tego co pasuje , jak dentystę :) |
|
|
|
 |
Szofer
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 08:34 Re: odpowiedź
|
|
|
| xxx napisał/a: | | zawsze to lepiej niż w demexie gdzie żarówki ci nawet nie wymienią bo nie potrafią czasami |
ŻARÓWKI TO SAMEMU TRZEBA UMIEĆ WYMIENIĆ- PO CO CI MECHANIK? |
|
|
|
 |
kamil
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 22:43
|
|
|
| w taki mrazei kogo polecacie? np do wymiany rozrzadu w vw? |
|
|
|
 |
zimny LECH
Gość
|
Wysłany: 2010-08-19, 07:22
|
|
|
| Polecam warsztat p Przemka ze sklepu czerwona cegła |
|
|
|
 |
8-)
Gość
|
Wysłany: 2010-08-19, 07:48
|
|
|
| kamil napisał/a: | | w taki mrazei kogo polecacie? np do wymiany rozrzadu w vw? |
Kamilu, czy Ty małe dziecko jesteś. jedź do kogoś prowadzącego legalnie działalność. Nie do "złotych rączek". Zorientuj się w kosztach (porównaj parę warsztatów). Jeżeli , uznasz któryś z nich za wzbudzający Twoje zaufanie, to zleć usługę. Gdyby coś spartaczył, to jako legalna firmę masz możliwość pociągnąć do odpowiedzialności. Gościa, który zrobi :" na lewo" szukaj później a nawet jak znajdziesz, to Ci powie pocałuj go w nos. Z mechanikiem jak z dentystą, albo Ci przypasuje, albo nie. Jeżeli ma zły dzień, to i najlepszy spartaczy.
Ja mieszkam w Augustowie a swoje cacuszko "leczę" w Lipsku - uwierzysz? Nie pytaj a działaj! |
|
|
|
 |
kasiek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-19, 08:22
|
|
|
| W maju wymieniałam rozrząd w VW na ul Porzeczkowej u p Wiszniewskiego , zrobił to solidnie i tanio. Polecam |
|
|
|
 |
|
|